topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brioche Arme riddere

Brioche Arme riddere

4 portioner | med syltetøj og honningristede nødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. French Toast, eller arme riddere som de også kaldes, er et rigtig godt bud på en luksus morgenmad. Specielt i denne opskrift, hvor vi server dem med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede pistacienødder og hasselnødder.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 g

Hindbærsyltetøj

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

100 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5911 kJ
Kalorier (kcal)1413 kcal
Fedt67.3 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat163.7 g
Sukker90.6 g
Protein33 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Skær hver bolle i 4 skiver. 

Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.

Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.

Rist nødder
2

Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist nødder, halvdelen af ​​honningen og et nip salt i 3-4 min, indtil det bobler og nødder er dækket.

Fordel på et stykke bagepapir, og lad køle af.

Lav french toast
3

Skyl stegepanden af, og opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i den på middelhøj varme.

Steg brød i 2-4 min i omgange, indtil let brunet. 

Server
4

Anret french toast på tallerkener, og dryp med resterende honning. 

Server med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede nødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image