Acocado- og baconbagel og tropisk smoothiekit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Acocado- og baconbagel og tropisk smoothiekit

Acocado- og baconbagel og tropisk smoothiekit

2 portioner | morgenmad til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Den perfekte start på en rolig weekend morgenen. Denne bagel er fyldt med med sprød bacon, pisket ricotta, og frisk avocado og tomat. Drøm dig væk til tropiske lande med denne velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores tropiske smoothie med mango, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Mango

1 stk

Appelsin

2 stk

Avocado

1 dåse

Ananasskiver

250 ml

Kokosmælk

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

125 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6284 kJ
Kalorier (kcal)1502 kcal
Fedt87 g
Mættet fedt46.3 g
Kulhydrat132.8 g
Sukker71.4 g
Protein36.5 g
Salt5.1 g

Redskaber

Blender

Fremgangsmåde

Bag bacon og bagel
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød. 

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne. 

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Pisk ricotta
2

Imens, kom ricotta, olivenolie [1 spsk], salt [1/2 spsk] og et nip peber i en skål. Pisk sammen i 1 min, indtil glat.

Skær soltørret tomat i tynde skiver.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.

TIP: Alternativt kan du bruge en saks til let at klippe de soltørrede tomater i mindre stykker.

Server
3

Smør den nederste del af bagels med smør [1 spsk], og top med avocado, soltørret tomat med et nip salt, bacon, ricotta og den øverste del af bagelen.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Tag ananasskiver op, og gem ananasjuice til senere.

Lav smoothie
5

Kom mango, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananasjuice, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.