En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Peberfrugt
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Appelsin
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
12.5 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
2.5 dl
Vand (trin 3)
Bring vand* i kog i en elkedel. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm tern. Skær citron i både. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i 3 cm både. Skær zucchini [½ st, 2P] i tynde skiver. Placer grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. Tilsæt mandler i et hjørne når der er 15 min tilbage.
Placer kylling på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Kom det kogende vand [2 1/2 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Dæk med låg og lad stå i 5 min, eller indtil vand er absorberet, og rør derefter rundt med en gaffel.
Skræl gulerod (uskrællet). Halver appelsin.
Bland aioli [1/2 unit, 2P], fraiche [1/2 unit, 2P], persille, og et nip salt*og peber* i en skål. Hak mandler. Pres appelsinsaft [1/2 st, 2P] i skålen med færdig couscous, og bland med mandler.
Skær kylling i 2 cm skiver. Anret couscous i dybe tallerkener, og placer grøntsager og kylling i hver sit hjørne. Top med en klat dressing og pynt med persille.