Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Mild Mahal
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Rødløg
4 g
Kyllingebouillon
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Salat
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
2.5 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 4)
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, hak tomat og agurk groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Hak salat groft.
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en skål.
Vend kylling med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og Mild Mahal i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Rør persille i gryden med bulgur.
Gem en smule syltelage [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra.
Bland agurk, salat, tomat, rødløg, syltelage og et nip salt og peber i en skål.
Anret bulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og salat.
Dryp med hvidløgsyoghurt.