Krydrede svine- og kalvekødstaquitos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

med Tex-Mex kartofler og mild limefraiche

Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder stegt løg og godt krydret hakket svine- og kalvekød. Vi serverer vores svine- og kalvekødstaquitos med ovnbagte Tex Mex-kartofler, spicy pico de gallo og mild limefraiche.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

5 g

Tex-Mex

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Panamad

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ dåse

Tomatpuré

½ stk

Rødløg

½ stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3234 kJ
Kalorier (kcal)773 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat91.8 g
Sukker12.1 g
Protein39.9 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag Tex Mex-kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg hakket kød
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, Panamad, tomatpuré [½ dåse, 2P] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 1 min.

Tag panden af varmen. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav pico de gallo
3

Imens, skær tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] og koriander fint.

Bland tomat, rødløg, koriander, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Bag taquitos
4

Fordel kødfyld på tortillabrød, og rul sammen til taquitos.

Placer på en anden bageplade med bagepapir, pensl med olivenolie, og krydr med et nip salt. 

Bag i ovnen i 7-9 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Lav limefraiche
5

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland fraiche, et skvæt limesaft og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret taquitos på tallerkener.

Top med en smule limefraiche og pico de gallo. 

Server med kartofler og resterende pico de gallo og limefraiche.