Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød

Japanskinspireret ”katsu sando” med svinekød

2 portioner | med asiatisk mayo og kål

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En katsu sando er en japansk sandwich, sammensat af saftigt kød, blødt brød og en asiatisk sauce. Vores variant indeholder bløde briocheboller, paneret svinekød, og spidskål blandet med asiatisk mayonnaise.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Sesam
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3161 kJ
Kalorier (kcal)756 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat67.6 g
Sukker10.7 g
Protein46.3 g
Salt4.9 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft). 

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Bland hvedemel [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk] i en anden dyb tallerken. 

Bland panko og Ginger Ninja krydderi i en tredje dyb tallerken. 

Vend kød i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kød
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kød i 3-4 min, indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: 1) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 2) Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. 3) Steg i omgange ved behov.

Lav kålsalat
3

Imens, bland asiatisk mayo, salt [1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Vend kål i skålen.

Server
4

Fyld boller med kød og salat. 

Pak ind i papir og halver når de skal spises.