Ingefær- og hoisinstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og hoisinstegt svinekød

Ingefær- og hoisinstegt svinekød

med sesamtoppet gulerod og spicy srirachamayo

I aften laver vi ingefær- og hoisinstegt svinekød med hvidløg, pak choi, forårsløg og vores krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vidunderlige tilbehør er luftige ris, gulerodsbånd med sesamfrø, srirachamayo og frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

1 stk

Pak choi

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Ingefær

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2691 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat80.2 g
Sukker14.3 g
Protein38.7 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft. 

Snit forårsløg fint.

Skær kød
3

Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt hvidløg, pak choi, forårsløg og Ginger Ninja, og steg i 1-2 min.

Tilsæt hoisinsauce, vand [½ dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 30 sek.

Server
6

Anret ris og svinekød i dybe tallerkener.

Top med gulerod.

Drys med sesamfrø og koriander. 

Server med srirachamayonnaise.