topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kikærtebowl

Indisk kikærtebowl

med glaskålsalat og karryyoghurt

I aften frister vi med en fantastisk alt i et ret, med masser af smage og farver. Udover stegte kikærter med indiske krydderier og abrikoschutney, fylder vi vores bowl med en glaskålsalat med spinat og skalotteløg og bulgur blandet cashewnødder. Vi topper vores indiske kikærtebowl med cremet karryyoghurt og sprøde pitachips.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sennep
Nødder
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Lime

2 g

Curry-on

1 stk

Skalotteløg

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Mild Mahal

1 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

½ stk

Glaskål, hvid

1 pose

Mynte & koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

¾ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3044 kJ
Kalorier (kcal)728 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat80.8 g
Sukker17 g
Protein21.3 g
Salt5.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Sylt skalotteløg
2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og skalotteløg i en lille skål.

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.

Skyl spinat, og bland med glaskål i en stor skål.

Lav karryyoghurt
3

Bland yoghurt og Curry-On i en lille skål.

Lav pitachips
4

Hak koriander og mynte fint. Hæld væde fra kikærter. 

Bland koriander, mynte, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en lille skål.

Halver pitabrød [1/2 pakke, 2P] på langs, og skær i 3 cm tern.

Fordel pitabrød på en bageplade med bagepapir, og dryp med urteolie.

Bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med pitachipsene, så de ikke brænder på.

Steg kikærter
5

Imens, smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. Tilsæt Mild Mahal, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt abrikoschutney, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk].

Tilsæt skalotteløg (inklusive lage), salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] til skålen med glaskål, og vend sammen lige inden servering. 

Vend cashewnødder i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret glaskålsalat, kikærter og bulgur på tallerkner.

Top med karryyoghurt og pitachips. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image