Vi er stolte over at sætte vores navn på denne fantastiske opskrift med et væld af skønne ingredienser. Vi laver sprøde fritter, som vi vender med bacon og topper med ost. Samtidigt panerer vi kylling i panko og chiliflager, steger den gylden, og topper den med spicy sriracha-honning. Vi server kylling og fritter med en sprød slaw med stegt majs, lime og kål, og fraiche vendt med hvidløg, purløg og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
20 g
Sriracha
50 g
Honning
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
500 g
Kartofler
150 g
Spidskål, skåret
1 dåse
Majs
1 stk
Lime
70 g
Bacon, tern
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Imens, dræn majs.
Halver lime [½ stk, 2P].
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, indtil let brunede. Overfør til en skål og vend med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], kål og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk]. Stil til side.
Hak purløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, purløg og mayonnaise i en lille skål. Stil til side.
Bland honning og sriracha i en anden lille skål.
TIP: Spring sriracha over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær hvert kyllingebryst i 3 skiver på et andet skærebræt, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Vend bacon [1/2 pakke, 2P] med kartofler på bagepladen, når der er 15 min tilbage, og bag resterende tid.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.- Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Kom kylling, fritter, slaw og fraiche i hver sin skål.
Dryp med sriracha-honning på kylling.
Drys med revet ost på fritter.