H.F.C. (Hello Fried Chicken)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
H.F.C. (Hello Fried Chicken)

H.F.C. (Hello Fried Chicken)

med sriracha-honning og baconfritter med ost

Vi er stolte over at sætte vores navn på denne fantastiske opskrift med et væld af skønne ingredienser. Vi laver sprøde fritter, som vi vender med bacon og topper med ost. Samtidigt panerer vi kylling i panko og chiliflager, steger den gylden, og topper den med spicy sriracha-honning. Vi server kylling og fritter med en sprød slaw med stegt majs, lime og kål, og fraiche vendt med hvidløg, purløg og mayonnaise.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

20 g

Sriracha

50 g

Honning

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

500 g

Kartofler

150 g

Spidskål, skåret

1 dåse

Majs

1 stk

Lime

70 g

Bacon, tern

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5123 kJ
Kalorier (kcal)1224 kcal
Fedt56.9 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat112.7 g
Sukker35.2 g
Protein65.6 g
Salt7.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

Lav slaw
2

Imens, dræn majs.

Halver lime [½ stk, 2P].

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, indtil let brunede. Overfør til en skål og vend med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], kål og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk]. Stil til side.

Lav sriracha-honning
3

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, purløg og mayonnaise i en lille skål. Stil til side.

Bland honning og sriracha i en anden lille skål.

TIP: Spring sriracha over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner kylling
4

Skær hvert kyllingebryst i 3 skiver på et andet skærebræt, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. 

Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Steg kylling
5

Vend bacon [1/2 pakke, 2P] med kartofler på bagepladen, når der er 15 min tilbage, og bag resterende tid.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk]. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.- Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Kom kylling, fritter, slaw og fraiche i hver sin skål.

Dryp med sriracha-honning på kylling. 

Drys med revet ost på fritter. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image