Kuller i cremet kaperssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kuller i cremet kaperssauce

Kuller i cremet kaperssauce

med persilleris og frisk tomatsalat

Aftenens lynhurtige, men alligevel ytterst velsmagende og estetisk tiltalende opskrift, kommer at blive hele familiens nye favorit. Vi steger kuller, og lader den simre i en fantastisk sauce med fløde, kapers og grøntsagsbouillon. Farverige tilbehør er persilleris med smør, og en frisk tomatsalat med spinat.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Basmatiris

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

15 g

Kapers

1 stk

Tomat

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¾ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3056 kJ
Kalorier (kcal)730 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat65.5 g
Sukker5.3 g
Protein38.3 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Tilbered fisk
2

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på den ene side. Vend forsigtigt, tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og kapers (inklusive væde fra pakken), og lad simre i 3-4 min, eller indtil fisk er gennemtilberedt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
3

Imens, skyl spinat.

Hak tomat groft.

Hak persille groft.

Bland spinat, tomat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.

Vend persille og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med færdig ris.

Server
4

Anret ris, fisk og salat på tallerkener.

Top fisk med sauce.