Farseret peberfrugt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

med cremet perlecouscous og revet mozzarella

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol, og sæt dig foran ovnen, og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 g

Chiliflager

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3823 kJ
Kalorier (kcal)914 kcal
Fedt41.1 g
Mættet fedt59.7 g
Kulhydrat95.8 g
Sukker23.9 g
Protein54.2 g
Salt19.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. 

Skær peberfrugt i halve, og fjern kernehus.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 10-15 min.

Forbered grøntsager
2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand.

Sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak persille fint.

Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, gulerod og løg i 3-4 min.

Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, et nip chiliflager og vand [1/2 dl | 1 dl ], og lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Fyld peberfrugt
4

Tag bagepladen med peberfrugt ud af ovnen.

Fyld med hakket kød.

Drys med revet mozzarella.

Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt creme fraiche
5

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i gryden med perlecouscous.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener.

Top med peberfrugt.

Drys med resterende persille.

TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.