Pistacie-paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pistacie-paneret grillost

Pistacie-paneret grillost

med purløgsyoghurt og tomatsalat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi panerer grillost i pistacienødder og vores egen krydderiblanding som vi kalder Dukkah-godt, og bager den gylden. Vi serverer den med sprøde kartoffelbåde, en frisk tomatsalat med radise, og cremet purløgsyoghurt.

Allergener:
Mælk
Sennep
Sesam
Nødder
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 pose

Purløg

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

75 g

Radiser

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3782 kJ
Kalorier (kcal)904 kcal
Fedt52.8 g
Mættet fedt27.9 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker10.4 g
Protein40.4 g
Salt6.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav purløgsyoghurt
2

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Paner grillost
3

Hak pistacienødder meget fint.

Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland pistacienødder, Dukkah-Godt [1/2 pakke, 2P], panko, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillost
4

Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie, når kartoflerne har 12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gylden.

Lav salat
5

Imens, skyl salat.

Hak tomat groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland salat, tomat, radiser, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret grillost, salat og kartofler på tallerkener.

Server med purløgsyoghurt.