Dill breaded cod
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dill breaded cod

Dill breaded cod

with potato wedges and green apple salad

Briterne har fat i noget, når de kombinerer paneret fisk med sprøde fritter. Vi holder det simpelt, når vi tilbereder denne klassiske ret og fokuserer på madlavningsteknikker og smagsforstærkere. Her får du det bedste ud af både fisk og kartofler, som kombineres med grønt tilbehør og mayo. Lad os præsentere aftenens menu, som byder på dildpaneret torsk, hjemmelavede fritter og en fantastisk æblesalat!

Tags:
Nem
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

1 stk

Citron

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3134 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker21 g
Protein32.2 g
Salt1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered panering
2

Hak dild fint. Riv et nip citronskal, og skær sen citron [1/2 stk, 2P] i både. Pres eller hak hvidløg fint. Bland dild, panko [1/2 pose, 2P], citronskal, hvidløg, og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og læg på en bageplade med bagepapir. Drys med panering, og pres, så den sidder fast. Noget af paneringen vil falde af, men det gør ikke noget - den skal bruges senere.

Bag fisk
4

Bag fisk i ovnen i 6-10 min, eller indtil panering er gylden og fisk er gennemstegt, når fritter har 10 min tilbage.

Bland kålsalat
5

Halver æble, fjern kernehus og skær i tynde skiver. Hak persille fint. Bland kålmix, en smule olivenolie*, et skvæt citronsaft, og et nip salt*, og masser kål i 30 sek, indtil mør. Tilsæt æble, persille og solsikkekerner, og rør godt runt. TIP: Tilsæt sennep hvis du kan lide det.

Server
6

Anret fisk, fritter og kålsalat på tallerkener. Drys med overskydende panering fra bagepladen, og server med mayonnaise ved siden af.