topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tortelloni

Cremet tortelloni

med balsamicobagt tomat og hvidløgsstegt porre

Alt, som er cremet, kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med porrer, hvidløg, fløde, basilikum og balsamicobagt tomat. Vi serverer vores cremede tortelloni med frisk rucola, og så topper vi med revet ost og ristede græskarkerner.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Basilikum

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

20 g

Rucola

1 stk

Porre

2 stk

Tomat

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3455 kJ
Kalorier (kcal)826 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat97.4 g
Sukker18 g
Protein41.4 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag tomat
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær tomat i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], krydr med sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær porre i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum fint.

Skyl rucola [½ pose, 2P]. 

Fordel græskarkerner i et hjørne af bagepladen i ovnen, når tomaterne har 5 min tilbage.

Kog pasta
3

Kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Vandet skal være salt som havvand.

Steg porre
4

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme gryde på middel varme.

Steg porre med hvidløg, Hvide Løjer & Urter og Mamas Favorit i 1-2 min, eller indtil mør.

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, sojasauce [½ pakke, 2P], basilikum og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Vend tortelloni i gryden, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Tilsæt tomat, og vend sammen.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Drys med høvlet ost og græskarkerner.