Cremet svinemørbrad i sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinemørbrad i sennepssauce

Cremet svinemørbrad i sennepssauce

med kartofler og hvidløgstegte grøntsager

Nem og velsmagende aftensret med svinemørbrad, kogte kartofler, hvidløgsstegt broccoli og zucchini og en spændende sennepssauce med en skøn smag af fløde. Hurtigt og velsmagende til weekenden eller til en festlig hverdagsaften.

Tags:
Hvedefri
Hurtig
Kalorielet
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

1 stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Svinemørbrad

4 g

Hvide Løjer & Urter

6 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2714 kJ
Kalorier (kcal)649 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat44.4 g
Sukker12.1 g
Protein39.1 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered råvarer
2

Imens, skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.

Skær zucchini i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccoli, zucchini og Hvide Løjer & Urter i 2-3 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål med låg.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sennepsauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, sennep [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil senneppen er opløst.

TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener.

Top svinemørbrad med sennepsauce.