
Cremet ricotta- og spinattortelloni
med stegt champignon og persille-pangrattato
Pasta, svampe og flødesauce er en fantastisk kombination, som hurtigt vil stile sulten. Vi laver en vidunderlig sauce med fløde, sojasauce, hvidløg og røget paprika, og tilsætter derefter tortelloni og frisk spinat. Vi topper med en smuk og sprød persille-pangrattato, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Røget paprika
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Champignon
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en lille skål.

Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med salt og peber.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Tilsæt hvidløg og røget paprika til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og pastavand [1 dl | 2 dl], sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Hak persille groft.
Vend persille i skålen med panko.
Skyl spinat.
Tilsæt spinat og pasta til stegepanden med sauce, vend sammen, og smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.

Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med persille-pangrattato.