Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøds-crumble med panko.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
200 g
Østershatte
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rød chili
1 dåse
Tomatpuré
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Røget paprika
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)