Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøddecrumble med panko.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rød chili
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Røget paprika
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
200 g
Østershatte
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til pangratatto
¼ tsk
Salt til pangrattato
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til svampe
½ spsk
Olie til sauce