Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Porre
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
4 g
Kyllingebouillon
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
8 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 pose
Bredbladet persille
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Snit purløg fint.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt panko og halvdelen af purløg, og steg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre og tomat, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl], Mamas Favorit, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt spinat og spaghetti, og vend sammen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med resterende finrevet ost og purløg.