Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
30 g
Spinat
300 g
Spinat- og ricottatortelloni
(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nødder)
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
140 g
Bacon, tern
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Hak zucchini groft.
Skyl spinat.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon og zucchini i 4-5 min, indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.
Sænk til middel varme, tilsæt tortelloni, og steg videre i 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, vand, kyllingebouillon, Mamas Favorit og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'aldente' og saucen er let tyknet.
Tilsæt spinat inden servering, og vend indtil den er faldet sammen.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost og chiliflager.
Top med basilikum.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.