I aften frister vi med fantastisk sprødstegt kylling som vi marinerer i vores egen krydderiblanding som vi kalder Ginger Ninja. Velsmagende tilbehør er citrongræs med smør, en frisk og farverig salat med gulerod, agurk og forårsløg, og en crunchy dip med sataysauce og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Lime
100 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
150 g
Basmatiris
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Citrongræs
½ spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bank citrongræs med en kagerulle.
Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Steg citrongræs i 1-2 min, eller indtil velduftende. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Fjern citrongræs.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Bland Ginger Ninja, olivenolie [1 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Vend kylling i skålen.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
Overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.
Snit forårsløg fint.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Bland gulerod, agurk, forårsløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.
Hak peanuts groft.
Bland sataysauce og peanuts i en lille skål.
Anret ris, kylling og salat i dybe tallerkener.
Server med sataysauce og resterende limebåde.