HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChilipanerede Rejer
topBanner
Chilipanerede rejer

Chilipanerede rejer

med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise

Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.

Allergener:sesamglutenkrebsdyrsulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

10 g

Kartofler

½ stk

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

30 g

Lime

150 g

Koriander

50 g

Chili

1 stk

Mango

¼ tsk

Gulerod

Agurk

Panko

(Indeholdergluten)

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

Spidskål

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1467.6949 kJ
Kalorier (kcal)350.7875 kcal
Fedt23.4125 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat14.2863 g
Sukker1.5 g
Protein19.9338 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.  

2

Skær lime i både. Hak koriander. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær mango [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave.

3

Dup rejer tørre med køkkenrulle. Bland panko, salt* og 1/2 chili i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend rejer i æg* og derefter i panko.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter rejer i 2-3 min på hver side.

5

Bland et skvæt limesaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander i skålen.  

6

Anret kartofler, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med resterende chili og koriander. Server med mayonnaise og resterende limebåde.