Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Chilipanerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chilipanerede rejer

Chilipanerede rejer

med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise

Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.

Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

½ stk

Mango

1 stk

Gulerod

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

150 g

Spidskål, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)351 kcal
Energi (kJ)1468 kJ
Fedt23.41 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat14.29 g
Sukker1.5 g
Protein19.93 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.  

Forbered grøntsager
2

Skær lime i både. Hak koriander. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær mango [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med køkkenrulle. Bland panko, salt* og 1/2 chili i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend rejer i æg* og derefter i panko.

Friter rejer
4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter rejer i 2-3 min på hver side.

Bland mangosalat
5

Bland et skvæt limesaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander i skålen.  

Server
6

Anret kartofler, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med resterende chili og koriander. Server med mayonnaise og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image