
Chilipanerede rejer
med kartoffelbåde, mangosalat & mayonnaise
Med rejer er du aldrig ude på dybt vand. I dette mesterværk lader vi dem danse rundt i den varme pande for at få en gylden skorpe og et ordentligt svirp af den stikkende chili. Serveres med sprøde kartoffelbåde, forfriskende mangosalat og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Rød chili
½ stk
Mango
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
150 g
Spidskål, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
Fremgangsmåde
Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med sesamfrø. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Skær lime i både. Hak koriander. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Skær mango [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet). Skær agurk i tynde stave.
Dup rejer tørre med køkkenrulle. Bland panko, salt* og 1/2 chili i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend rejer i æg* og derefter i panko.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter rejer i 2-3 min på hver side.
Bland et skvæt limesaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend spidskål, mango, agurk, gulerod og 1/2 koriander i skålen.
Anret kartofler, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med resterende chili og koriander. Server med mayonnaise og resterende limebåde.