Det er sommer, solen skinner og selvfølgelig skal vi grille. I aften griller vi hotdogs med inspiration fra Sydamerika. Vi bygger vores hotdogs med sprøde hotdogbrød, grillede pølser, srirachamayo, guacamole og salsa. Dejligt tilbehør er hjemmelavede fritter, grillet majs, røget paprikamayonnaise og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
320 g
Kålpølse
2 g
Røget paprika
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
100 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 stk
Majskolbe
1 pose
Koriander
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær tomat i 2 cm tern.
Halver lime.
Bland tomat, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Skræl majs, og del i to.
Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og placer på bagepladen, når fritterne har 20 min tilbage.
Bag i ovnen i 20 min, eller indtil gylden.
GRILL: Grill majs (uskrællet) i 10-15 min.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.
GRILL: Grill pølser i 4-6 min, eller indtil brunet.
Varm hotdogbrød på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
Imens, bland mayonnaise og røget paprika [½ pakke, 2P] i en lille skål.
GRILL: Varm hotdogbrød i 1 min på hver side, eller indtil de har fået farve.
Smør hotdogbrød med halvdelen af srirachamayonnaise.
Fyld med pølse, guacamole og salsa.
Server med fritter, majs og røget paprikamayonnaise.
Top majs med resterende srirachamayonnaise og finrevet ost [½ pakke, 2P].
Top med koriander.