Chilenske hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chilenske hotdogs

Chilenske hotdogs

med bagt majskolbe og røget paprikamayonnaise

Det er sommer, solen skinner og selvfølgelig skal vi grille. I aften griller vi hotdogs med inspiration fra Sydamerika. Vi bygger vores hotdogs med sprøde hotdogbrød, grillede pølser, srirachamayo, guacamole og salsa. Dejligt tilbehør er hjemmelavede fritter, grillet majs, røget paprikamayonnaise og frisk koriander.

Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Havre
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

320 g

Kålpølse

2 g

Røget paprika

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

100 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Majskolbe

1 pose

Koriander

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1669 kcal
Energi (kJ)6982 kJ
Fedt100.9 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat151 g
Sukker20.1 g
Protein46.2 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skær tomat i 2 cm tern.

Halver lime.

Bland tomat, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål. 

Lav guacamole
2

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Bag majs
3

Skræl majs, og del i to.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og placer på bagepladen, når fritterne har 20 min tilbage. 

Bag i ovnen i 20 min, eller indtil gylden.

GRILL: Grill majs (uskrællet) i 10-15 min.

Steg pølser
4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegt.

GRILL: Grill pølser i 4-6 min, eller indtil brunet.

Varm hotdogbrød
5

Varm hotdogbrød på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme. 

Imens, bland mayonnaise og røget paprika [½ pakke, 2P] i en lille skål.

GRILL: Varm hotdogbrød i 1 min på hver side, eller indtil de har fået farve.

Server
6

Smør hotdogbrød med halvdelen af srirachamayonnaise.

Fyld med pølse, guacamole og salsa.

Server med fritter, majs og røget paprikamayonnaise.

Top majs med resterende srirachamayonnaise og finrevet ost [½ pakke, 2P].

Top med koriander.