Tortilla-pizzalommer med ost og bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

Tortilla-pizzalommer med ost og bacon

med fritter og æble-rucola salat

Vi håber at I er sultne, i dag skal vi nemlig lave fyldig hyggemad som hele familien vil elske. Vi laver pizzalommer af tortillas som vi fylder med tomatsauce, bacon, basilikum og ost, og steger gyldne. Samtidig laver vi sprøde fritter, og en frisk salat med æble og rucola.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

140 g

Bacon, tern

1 dåse

Tomatpuré

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Basilikum

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Rucola

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4620 kJ
Kalorier (kcal)1104 kcal
Fedt63.5 g
Mættet fedt21.3 g
Kulhydrat99.3 g
Sukker17.8 g
Protein35.4 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

Steg bacon
2

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Imens, skyl rucola.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland rucola og æble i en stor skål. Vend salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i skålen, lige før servering.

 

Lav tomatsauce
3

Hak basilikum fint.

Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip salt og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

Fold tortillas
4

Smør tomatsauce på tortillas, lad 1 cm kant være fri. 

Kom bacon, basilikum og ost på en halvdel, og fold sammen. 

Steg pizzalommer
5

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg pizzalommer i omgange i 3-4 min på en side, indtil brunet. 

Vend forsigtig og steg videre i 3-4 min, indtil brunet og osten er smeltet.

Halver hver pizzalomme.

Server
6

Anret fritter, salad og pizzalommer på tallerkener.

Server med mayonnaise. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image