Vi håber at I er sultne, i dag skal vi nemlig lave fyldig hyggemad som hele familien vil elske. Vi laver pizzalommer af tortillas som vi fylder med tomatsauce, bacon, basilikum og ost, og steger gyldne. Samtidig laver vi sprøde fritter, og en frisk salat med æble og rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
1 dåse
Tomatpuré
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pose
Basilikum
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Rucola
1 stk
Æble
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Imens, skyl rucola.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland rucola og æble i en stor skål. Vend salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i skålen, lige før servering.
Hak basilikum fint.
Bland tomatpuré, Hvide Løjer & Urter, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip salt og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.
Smør tomatsauce på tortillas, lad 1 cm kant være fri.
Kom bacon, basilikum og ost på en halvdel, og fold sammen.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg pizzalommer i omgange i 3-4 min på en side, indtil brunet.
Vend forsigtig og steg videre i 3-4 min, indtil brunet og osten er smeltet.
Halver hver pizzalomme.
Anret fritter, salad og pizzalommer på tallerkener.
Server med mayonnaise.