Ovnsbakt gnocchi i kremet maissaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt gnocchi i kremet maissaus

Ovnsbakt gnocchi i kremet maissaus

med ruccola, squash og basilikum

I aften frister vi med en spændende opskrift med gnocchi, som bliver bagt i stedet for at koges. Gnocchi får selskab af zucchini i ovnen, og bliver derefter vendt med rucola og citronsaft. Vi server vores zucchini og gnocchi med en cremet majssauce med sojasauce, fløde, ost og frisk basilikum.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 dåse

Majs

1 stk

Zucchini

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2811 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt31.3 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat79.1 g
Sukker11.3 g
Protein19.1 g
Salt5.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Ovnsbak squash og gnocchi
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær squash i 2 cm tykke halvmåner.

Overfør squash og gnocchi på et stekebrett med bakepapir.

Drypp over en stor skvett olivenolje og krydre med Hvitløksflørt og en klype salt og pepper.

Bak i ovnen i 25-30 min, eller til møre og gylne. Vend av og til. 

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Finhakk eller press hvitløk.

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i to.

Grovhakk basilikum.

Skyll ruccola.

Rist mais
3

Når gnocchi og squash har 10 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist mais i 3-4 min, eller til lett brunet.

Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Lag saus
4

Senk varmen til middels og tilsett soyasaus [1/2 pose, 2P], grønnsaksbuljong, matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1/2 dl | 1 dl] og finrevet ost.

Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

Bland sammen
5

Rett før servering, bland inn basilikum.

Bland ruccola sammen med squash og gnocchi på stekebrettet. Tilsett en skvett sitronsaft og en klype salt og pepper. Bland sammen.

Server
6

Anrett kremet maissaus i skåler.

Topp med gnocchi-blanding.