I aften frister vi med en mættende sandwich med stegte pulled beans, der får en skøn smag af BBQ-sauce og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi serverer vores BBQ pulled bean-sandwich med bagte kartofler og sprød coleslaw med aioli, kål og gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
500 g
Kartofler
150 g
Spidskål, skåret
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland aioli, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend spidskål og gulerod i skålen.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Steg pulled beans med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], rør rundt, og tag panden af varmen.
Tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt.
Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Anret kartofler og boller på tallerkener.
Fyld boller med pulled beans og en smule coleslaw.
Server med resterende coleslaw.