Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 dåse
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
150 g
Spidskål, skåret
2.5 g
Tex-Mex
20 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak løg fint.
Skær lime i både.
Bland rødløg, limesaft, sukker og salt i en mellemstor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en smule i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og salt, og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland aioli og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.
Tilsæt spidskål, majs og salt, og vend sammen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex og vand i en lille skål.
Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød og en msule BBQ-sauce.
Top med kålslaw og rødløg.