BBQ svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ svine- og kalvekødstacos

BBQ svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og syltede rødløg

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløg

½ stk

Lime

150 g

Spidskål, skåret

20 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 dåse

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3208 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt28.7 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat83.9 g
Sukker22.6 g
Protein38 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak løg fint. 

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland rødløg, limesaft [1/2 spsk | 1 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål. 

Forbered råvarer
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hæld væde fra majs.

Steg kød
3

Opvarm en smule i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav kålslaw
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.

Tilsæt spidskål, majs og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og vend sammen.

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød og en msule BBQ-sauce.

Top med kålslaw og rødløg.