Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulerod
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløg
½ stk
Lime
150 g
Spidskål, skåret
20 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 dåse
Majs
½ tsk
Sukker (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
2 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak løg fint.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Bland rødløg, limesaft [1/2 spsk | 1 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en smule i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svine-/kalvekød med Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.
Tilsæt spidskål, majs og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og vend sammen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.
Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød og en msule BBQ-sauce.
Top med kålslaw og rødløg.