topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kyckling

BBQ-kyckling

med majsris och ranchdressing

Aftenens skønne ret fører tankerne til en amerikansk diner. De vidunderligt saftige kyllingefileter smelter i munden, og får yderligere smag af den varme og velsmagende BBQ-glace. Server kylling med fluffy majsris med forårsløg og en cremet hjemmelavet ranchdressing. Velbekomme!

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

2 stk

Tomat

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 pose

Purløg

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3345 kJ
Kalorier (kcal)799 kcal
Fedt28.7 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker20.8 g
Protein46.5 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [1 tbsp I 2 tbsp] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl I 6 dl], ris og et nip salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær tomat i 1 cm tern. Dræn majs. Snit forårsløg fint. Hak purløg fint. Bland fraiche [½ pakke, 2P], sennep og halvdelen af purløg til en dressing i en skål, krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side. Læg kylling mellem to bagepapir på et skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Steg majs
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg majs i 3-4 min, og overfør til en lille skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt BBQ-sauce, og vend med kylling. Tag panden af varmen. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland majsris
5

Bland majs og forårsløg i gryden med hvidløgsris, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris og BBQ-kylling på tallerkener. Øs overskydende BBQ-sauce fra panden over. Top med tomat og resterende purløg. Server med dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image