Bacontoppet mac and cheese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Bacontoppet mac and cheese

2 portioner | med to typer ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til to personer. Forkæl dig selv efter en lang dag med verdens lækreste, og nemmeste, mac and cheese. Vi vender vores 'al dente'-kogte rigatoni i en cremet ostesauce med revet gouda og finrevet ost. Sprødstegt bacon på toppet er prikken over i'et!

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Pasta

140 g

Bacon, tern

150 ml

Madlavningsfløde

100 g

Revet gouda

10 g

Kyllingefond

40 g

Finrevet ost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4163 kJ
Kalorier (kcal)995 kcal
Fedt60.9 g
Mættet fedt37.1 g
Kulhydrat70.4 g
Sukker6.4 g
Kostfibre2.7 g
Protein42.2 g
Salt3.5 g

Redskaber

Gryde
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Overfør til en lille skål.

3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand, revet gouda og finrevet ost, og kog i 1-2 min, indtil ost er smeltet.

Vend pasta i saucen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.

4

Server mac and cheese i dybe tallerkener, og top med bacon.