Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til to personer. Forkæl dig selv efter en lang dag med verdens lækreste, og nemmeste, mac and cheese. Vi vender vores 'al dente'-kogte rigatoni i en cremet ostesauce med revet gouda og finrevet ost. Sprødstegt bacon på toppet er prikken over i'et!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Pasta
140 g
Bacon, tern
150 ml
Madlavningsfløde
100 g
Revet gouda
10 g
Kyllingefond
40 g
Finrevet ost
1 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand, revet gouda og finrevet ost, og kog i 1-2 min, indtil ost er smeltet.
Vend pasta i saucen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.
Server mac and cheese i dybe tallerkener, og top med bacon.