Avocado- og baconbagel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avocado- og baconbagel

Avocado- og baconbagel

2 portioner | med pisket ricotta

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Den perfekte start på en rolig weekend morgenen. Denne bagel er fyldt med med sprød bacon, pisket ricotta, og frisk avocado og tomat.

Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

125 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3446 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt47.5 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat67.8 g
Sukker11.5 g
Protein27.7 g
Salt5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød. 

Varm bagels
2

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne. 

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Pisk ricotta
3

Imens, kom ricotta, olivenolie [1 spsk], salt [1/2 spsk] og et nip peber i en skål. Pisk sammen i 1 min, indtil glat.

Skær soltørret tomat i tynde skiver.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.

TIP: Alternativt kan du bruge en saks til let at klippe de soltørrede tomater i mindre stykker.

Server
4

Smør den nederste del af bagels med smør [1 spsk], og top med avocado, soltørret tomat med et nip salt, bacon, ricotta og den øverste del af bagelen.