Asiatiske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske svine- og kalvekødstacos

Asiatiske svine- og kalvekødstacos

med stegt pak choi og stærk srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3160 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt36.6 g
Mættet fedt47.7 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker13.7 g
Protein35.7 g
Salt18.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg kød og løg
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Server
4

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choiDryp med srirachadressingServer med limebåde.