topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk rissalat

Asiatisk rissalat

med rejer & avocado

I aften laver vi en særdeles skøn Asiatisk rissalat med masser af farv og smag. Rissalaten indeholder ris, peberfrugt og gulerød, og får ekstra smag af koriander, chili, og den lækre dressing. Salaten toppes med sprøde rejer og cremet avocado.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime, økologisk

½ stk

Rød chili

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

150 g

Jasminris

2 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Avocado

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)373 kcal
Energi (kJ)1561 kJ
Fedt0.91 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat70.24 g
Sukker9.7 g
Protein20.38 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget

Forbered grøntsager
2

Skræl gulerod, og riv groft. Skær peberfrugt i små tern. Del avocado, grav indmaden ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Hak koriander groft. Skær lime i både. Flæk chili [½ stk, 2 pers.], fjern kerner, og hak fint.

Lav dressing
3

Bland sojasauce, honning, limesaft [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg rejer
4

Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt rejer og hvidløg, og steg i 3-4 min. 

Bland rissalat
5

Bland ris, peberfrugt, gulerod, et nip chili og halvdelen af koriander i en skål. Tilsæt dressing, og rør godt rundt. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret rissalat i dybe tallerkener. Top med rejer og avocado. Drys med resterende koriander og chili. Server med limebåde.