I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
1 pose
Koriander
½ stk
Lime
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
2 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Sød chilisauce
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Rødløg
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
Dersom du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Finhakk agurk og tomat.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Finhakk løk.
Plukk korianderblad.
Skjær lime i båter [½ stk, 2P].
Bland tomat, agurk, løk, koriander, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.
Grovhakk reker på et eget skjærebrett og krydre med salt.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek reker med Jorda Rundt [½ pakke, 2P] i 2-3 min, til gjennomstekte.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa utenpå og matt i midten.
I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i 4-5 min i ovnen.
Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.
Fyll tortillabrød med gulrot, rødkål, pico de gallo og reker.
Topp med bang bang-saus og en stor skvett limesaft.