Asiatisk reketaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk reketaco

Asiatisk reketaco

med bang bang-saus og syrlig pico de gallo

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Krebsdyr
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

2 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødløg

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2699 kJ
Kalorier (kcal)645 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker24.4 g
Protein20.1 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Dersom du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Finhakk agurk og tomat.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk løk.

Plukk korianderblad. 

Skjær lime i båter [½ stk, 2P]. 

Lag pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, løk, koriander, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

Stek reker
3

Grovhakk reker på et eget skjærebrett og krydre med salt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek reker med Jorda Rundt [½ pakke, 2P] i 2-3 min, til gjennomstekte.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa utenpå og matt i midten.

Varm tortillabrød
4

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i 4-5 min i ovnen.

Lag bang bang-saus
5

Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, rødkål, pico de gallo og reker.

Topp med bang bang-saus og en stor skvett limesaft.