I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smage. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce, hvidløg og vores ingefærbaserede krydderiblanding, Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med pak choi, og topper med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Pak choi
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
2 stk
Hvidløgsfed
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med hvidløg og Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Imens, hak pak choi groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland rødkål, gulerod, pak choi og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med plantefars og ponzu-kålsalat.
Drys plantefars med ristede løg og peanuts.
Server med asiatisk mayonnaise.