Skip to main content
Hurtig asiatisk plantefarsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig asiatisk plantefarsbowl

Hurtig asiatisk plantefarsbowl

med ponzu-kålsalat og asiastisk mayonnaise

I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smage. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce, hvidløg og vores ingefærbaserede krydderiblanding, Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med pak choi, og topper med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sulfitter
Byg
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3648 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat95.7 g
Sukker22 g
Protein28.3 g
Salt7.3 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med hvidløg og Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Imens, hak pak choi groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

3

Bland rødkål, gulerod, pak choi og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med plantefars og ponzu-kålsalat.

Drys plantefars med ristede løg og peanuts.

Server med asiatisk mayonnaise.