Gyldenstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med urtekartofler og cremet svampesauce

I aften frister vi med svineschnitzel som vi steger gylden og sprød, og kogte kartofler vendt med persille og smør. Skønt tilbehør er en frisk rødkålssalat med balsamico og en cremet svampesauce med fløde og kyllingebouillon.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

100 g

Champignon

500 g

Kartofler

1 pose

Kruspersille

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Rødkål, skåret

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3812 kJ
Kalorier (kcal)911 kcal
Fedt44 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat84.8 g
Sukker11.1 g
Protein47.5 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Lav salat
2

Imens, bland balsamico, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og rødkål i i en stor skål. Stil til side.

Hak persille groft.

Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i tynde skiver.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør rundt.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

Paner kød
4

Krydr kød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken. 

Vend kød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. 

Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kød
5

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Vend smør [1 spsk | 2 spsk], persille og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden med kartofler lige inden servering. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kød sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kød, salat og kartofler på tallerkener.

Øs med sauce på kød.