Vietnamesisk inspireret plantefarstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk inspireret plantefarstacos

Vietnamesisk inspireret plantefarstacos

med saltede peanuts og srirachamayonnaise

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på vietnamesiske smage. Vi bygger vores skønne tacos med lune tortillas, frisk gulerod og mango, stegt plantefars og rødløg vendt med hvidløg, ingefær, sojasauce og lime og spicy asiatisk mayo. Vi topper med peanuts, chili og mynte, og så maden færdig.

Tags:
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Jordnødder
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ stk

Mango

1 pose

Mynte

g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3296 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat85.1 g
Sukker26.6 g
Protein27.7 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Riv ingefær og hvidløg fint.

Bland hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], sojasauce, sukker [2 tsk | 4 tsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et skvæt limesaft i en lille skål.

Forbered frugt og grønt
2

Hak mynte fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og plantefars i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og farsen er let brunet.

Tilsæt sauce
4

Tag panden af varmen.

Tilsæt sauce, og rør rundt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med gulerod, plantefars og mango.

Top med srirachamayonnaise, peanuts, chili og mynte.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image