Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske shawarmatallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter, kebab stegt med umamisauce og Worcestershire sauce, en frisk salat med tomat, rucola, agurk og ristede valnødder, og cremet hvidløgsyoghurt med persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Hvidløgsfed
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
50 g
Umamisauce
(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
40 g
Rucola
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland persille, hvidløg, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Hak tomat og agurk groft.
Skyl rucola.
Bland rucola, tomat, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Hak groft, og overfør til en lille skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt umamisauce og Worcestershire sauce, og lad simre i 1 min.
Anret fritter, salat og kebab på tallerkener.
Top salat med valnødder.
Server med hvidløgsyoghurt.