Vegetarisk shawarma-kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk shawarma-kebab

Vegetarisk shawarma-kebab

med valnøddesalat og hvidløgsyoghurt

Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske shawarmatallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter, kebab stegt med umamisauce og Worcestershire sauce, en frisk salat med tomat, rucola, agurk og ristede valnødder, og cremet hvidløgsyoghurt med persille.

Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Bløddyr
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

40 g

Rucola

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3039 kJ
Kalorier (kcal)726 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt55.8 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker12.9 g
Protein26.9 g
Salt5.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland persille, hvidløg, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
3

Hak tomat og agurk groft.

Skyl rucola.

Bland rucola, tomat, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Rist valnødder
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Hak groft, og overfør til en lille skål.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt umamisauce og Worcestershire sauce, og lad simre i 1 min.

Server
6

Anret fritter, salat og kebab på tallerkener.

Top salat med valnødder.

Server med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image