Vegetarisk pulled bean bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean bowl

Vegetarisk pulled bean bowl

med ingefærkogte ris og cremet sesammayo

I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sesam
Sulfitter
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3962 kJ
Kalorier (kcal)947 kcal
Fedt44.4 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat95.1 g
Sukker25.7 g
Protein39.3 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær fint. Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med i en gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg pulled beans
4

Tilsæt hvidløg, pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet. Tag panden af varmen.

Bland sesammayonnaise
5

Bland mayonnaise, sojasauce [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.

Server
6

Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med sesammayonnaise. Drys med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image