Varm reje-briochesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm reje-briochesandwich

Varm reje-briochesandwich

med sprødstegte skalotteløg og frisk dild

Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi steger rejer og blander dem derefter med agurk, mayonnaise og dild. Vi bygger vores sandwich med rejer, stegt skalotteløg og gulerodsbånd, og serverer den med sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pose

Dild

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Skalotteløg

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3518 kJ
Kalorier (kcal)841 kcal
Fedt42.7 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat93.5 g
Sukker15.9 g
Protein23 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Steg rejer
2

Imens, hak rejer fint på et andet skærebræt, og krydr med salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 2-3 min, eller indtil gennemstegte, og overfør til en mellemstor skål.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg skalotteløg
3

Hak agurk [1/2 stk, 2P], dild og hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. 

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil gyldne og sprøde, og overfør med en ske til en tallerken med køkkenrulle.

Varm boller
4

Bland smør [2 spsk | 4 spsk] og hvidløg med en gaffel i en lille skål.

Del boller på langs, og smør med hvidløgssmør.

Varm på risten i ovnen i 5-6 min, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Bland rejer
5

Imens, tilsæt agurk, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af dild til skålen med rejer, og vend sammen.

Bland gulerod, resterende dild, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en anden skål.

Server
6

Anret boller på tallerkener.

Fyld med rejer, skalotteløg og en smule gulerod. 

Server med kartofler og resterende gulerod.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image