
Tuscan spiced mixed mince rigatoni
with green kale and fresh oregano
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Middelhavsdrøm
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Kyllingebouillon
50 g
Grønkål, skåret
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
50 g
Soltørrede tomater
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta i 11-12 min eller indtil 'al dente'. Når pasta er færdig, øs pastavand [1 1/2 dl | 3 dl] op i en kop, og stil til side. Hæld resterende vand fra, og vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. TIP:‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine- og kalvekød, Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Sænk varmen på stegepanden til middel varme. Rør i grønkål, tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Mamas favorit, kyllingebouillon, halvdelen af revet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.

Anret toscansk svine- og kalvekødspasta i dybe tallerkener og drys med resterende revet ost. Pynt med oreganoblade.