Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften laver vi en fantastisk pasta med inspiration fra Toscana, som ligger i den nordlige del af Italien. Vi steger svinekød med middelhavskrydderier, og tilsætter derefter grønkål, soltørrede tomater, fløde og rigatoni. Vi topper med revet ost og frisk basilikum, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
4 g
Middelhavsdrøm
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Kyllingebouillon
50 g
Grønkål, skåret
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
50 g
Soltørrede tomater
250 g
Hakket svinekød
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak soltørrede tomater groft.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt grønkål, soltørrede tomater, madlavningsfløde, Mamas Favorit, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, salt [1 tsk | 2 tsk] og peber, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og basilikum.