Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Tuscan spiced mixed mince rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuscan spiced mixed mince rigatoni

Tuscan spiced mixed mince rigatoni

with green kale and fresh oregano

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

50 g

Soltørrede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3425 kJ
Kalorier (kcal)819 kcal
Fedt37.4 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker10.6 g
Protein45.4 g
Salt8.2 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta i 11-12 min eller indtil 'al dente'. Når pasta er færdig, øs pastavand [1 1/2 dl | 3 dl] op i en kop, og stil til side. Hæld resterende vand fra, og vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. TIP:‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine- og kalvekød, Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Sænk varmen på stegepanden til middel varme. Rør i grønkål, tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Mamas favorit, kyllingebouillon, halvdelen af revet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.

 

4

Anret toscansk svine- og kalvekødspasta i dybe tallerkener og drys med resterende revet ost. Pynt med oreganoblade.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image