topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk svinekødspasta

Toscansk svinekødspasta

med grønkål og frisk basilikum

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften laver vi en fantastisk pasta med inspiration fra Toscana, som ligger i den nordlige del af Italien. Vi steger svinekød med middelhavskrydderier, og tilsætter derefter grønkål, soltørrede tomater, fløde og rigatoni. Vi topper med revet ost og frisk basilikum, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

50 g

Soltørrede tomater

250 g

Hakket svinekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3419 kJ
Kalorier (kcal)817 kcal
Fedt36.7 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat76.2 g
Sukker10.6 g
Protein43.9 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket svinekød
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, hak soltørrede tomater groft.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt grønkål, soltørrede tomater, madlavningsfløde, Mamas Favorit, og lad simre i 2-3 min. 

Tilsæt pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta, salt [1 tsk | 2 tsk] og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image