HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStegt Svinekød I Sennepsauce
topBanner
Stegt svinekød i sennepsauce

Stegt svinekød i sennepsauce

med sauteret æble og knoldsellerimos

Nem og velsmagende aftensret med svinekød, knoldsellerimos med kartofler og hvidløg, sauteret æble og rødløg med kål og hvidløg, og en dejlig sennepssauce. Hurtigt og velsmagende til weekenden, eller til en festlig hverdagsaften!

Tags:Under 650 kcalHvedefri
Allergener:SelleriSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Knoldselleri

(IndeholderSelleri)

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Rødløg

2 stk

Æble

50 g

Grønkål, skåret

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Kyllingebouillon

6 g

Grov sennep

(IndeholderSennep)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)639 kcal
Energi (kJ)2673 kJ
Fedt22.99 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat70.51 g
Sukker23.7 g
Protein38.28 g
Salt2.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Skræl kartofler og knoldselleri, og skær i 2 cm tern. Skræl et hvidløgsfed. Kog kartofler, knoldselleri og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør. Stil til side med låg på.

 

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær æble i 1 cm både. Pres eller hak resterende hvidløg fint.

 

3

Krydr svinekød med et nip salt. Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød på hver side i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken.

4

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Sauter rødløg og æble i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt grønkål og hvidløg, og steg i 30 sek. Krydr med et nip salt og peber.

 

5

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], kyllingebouillon og sennep [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

6

Anret knoldsellerimos og svinekød på tallerkener. Top med æble, grønkål, rødløg og resterende sennepsauce.