Cremet cajunkrydret baconspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet cajunkrydret baconspaghetti

Cremet cajunkrydret baconspaghetti

med frisk rucola og cherrytomater

Pasta er din bedste ven, når børnene skriger efter mad. I aften laver vi det ekstra nemt ved at lave det hele i en stegepanden. Vi laver en fantastisk sauce med bacon, cherrytomater, peberfrugt, tomat, chili, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi vender spaghetti og frisk rucola i panden, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 dåse

Tomatpuré

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Chiliflager

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Røget paprika

1 stk

Peberfrugt

40 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingebouillon

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3589 kJ
Kalorier (kcal)858 kcal
Fedt44.7 g
Mættet fedt25.7 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker16.1 g
Protein30.9 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, cherrytomater og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt tomatpuré, chiliflager [1/2 pakke, 2P], røget paprika [1/2 pakke, 2P] og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
3

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost og pastavand, og rør rundt.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Tilsæt rucola lige inden servering, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.