Asiatiske svine- og kalvekødsnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

Asiatiske svine- og kalvekødsnudler

med stegt pak choi og koriander

Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig, og den kommer at elskes af hele familien. Vi steger hakket svine-/kalvekød, Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudler i stegepanden, og topper med crunchy peanuts, og frisk koriander og forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

80 g

Sød chilisauce

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Forårsløg

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

½ stk

Gulerod, Julienne

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2506 kJ
Kalorier (kcal)599 kcal
Fedt17.2 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat94.2 g
Sukker32.2 g
Protein16.1 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg hakket kød
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Imens, hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Lav sauce
3

Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod [1/2 pose, 2P] til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce [1/2 pakke, 2P] og nudelvand, og tag af varmen.

Tilsæt nudler, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener. 

Top med koriander, peanuts og forårsløg.