topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød svinemørbrad

Sprød svinemørbrad

med cremet baconpasta og kogt broccolini

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. I aften skal vi nemlig lave paneret svinemørbrad, som vi serverer med cremet tagliatelle blandet med crème fraiche, persille, ost og bacon. Til en tung pastaret passer sprød broccolini perfekt.

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

140 g

Bacon, tern

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1160 kcal
Energi (kJ)4853 kJ
Fedt56.8 g
Mættet fedt27.9 g
Kulhydrat102.3 g
Sukker7.3 g
Protein64.5 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend svinemørbrad i mel, derefter i æg og til sidst i panko. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Kogevandet skal være lige så salt som havvand. 

Bag kød
2

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 17-18 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering (uden sølvpapir).

Lav sauce
3

Imens, hak persille og hvidløg fint.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg med et nip salt i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt crème fraiche, kyllingebouillon, persille, vand [1 dl | 2 dl] og resterende Mamas Favorit, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Kog pasta og broccolini
4

Imens, kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil pastaen er ‘al dente', og hæld vand fra.

Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden med sauce.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt ost og bacon
5

Tag panden af varmen.

Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret baconpasta og broccolini i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad og resterende bacon.