
Sprød svinemørbrad
med cremet baconpasta og kogt broccolini
Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. I aften skal vi nemlig lave paneret svinemørbrad, som vi serverer med cremet tagliatelle blandet med crème fraiche, persille, ost og bacon. Til en tung pastaret passer sprød broccolini perfekt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Svinemørbrad
140 g
Bacon, tern
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Broccolini
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Hvedemel (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 1)
1 dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.
Vend svinemørbrad i mel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Kogevandet skal være lige så salt som havvand.

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 17-18 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering (uden sølvpapir).

Imens, hak persille og hvidløg fint.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg hvidløg med et nip salt i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt crème fraiche, kyllingebouillon, persille, vand [1 dl | 2 dl] og resterende Mamas Favorit, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Imens, kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil pastaen er ‘al dente', og hæld vand fra.
Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden med sauce.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tag panden af varmen.
Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber.
Skær svinemørbrad i tynde skiver.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Anret baconpasta og broccolini i dybe tallerkener.
Top med svinemørbrad og resterende bacon.