Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Sous vide duck and lingonberry jam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sous vide duck and lingonberry jam

Sous vide duck and lingonberry jam

with rosemary potatoes and apple salad

Blanding af salt og sødt er et gammelt trick, og vi bruger det til aftenens stegte andebryst serveret med klassisk tyttebærsyltetøj! Andre perfekte komplementer til and er ovnsristede rosmarinkartofler, og en sprød vinterkålsalat med ristede rødbeder, citron og valnødder. Og selvfølgelig skal vi også have en fantastisk sauce, aftenens variant indeholder fløde, bouillon og hvidløg. Så er festmåltiden færdig!

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

½ stk

Rosmarin

340 g

Andebryst, sous vide

1 stk

Æble

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

60 g

Blandet salat

50 g

Tyttebærsyltetøj

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3734 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt54.2 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat59.6 g
Sukker24.8 g
Protein39.7 g
Salt2.8 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6