Sojamarineret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sojamarineret svinekamfilet

Sojamarineret svinekamfilet

med sprøde fritter og grøn salat

Kød, fritter og salat! Kan det blive nemmere? Det kan det måske, men detaljerne i denne opskrift er definitivt den lille ekstra indsats værd. Vores fritter bliver ekstra sprøde og får en let nøddeagtig smag ved at blive bagt sammen med sesamfrø. Vi marinerer svinekamfilet med hvidløg og sojasauce, hvilket tager den til et helt nyt niveau. Den sprøde salat bliver crunchy af peanuts, og ledsages af en cremet aioli!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Svinekamfilet

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

2 stk

Tomat

20 g

Peanuts

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)834 kcal
Energi (kJ)3489 kJ
Fedt49.66 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat63.74 g
Sukker16.6 g
Protein39.39 g
Salt3.2 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med halvdelen af sesamfrø. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Mariner kød
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær svinekød til koteletter (2 pr. person) på et andet skærebræt. Bland hvidløg, sojasauce, honning, resterende sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend koteletter i skålen.

Lav salat
3

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær tomat og lime i både. Hak peanuts groft. Bland tomat, peanuts og salat i en skål. Dryp med en smule olivenolie* og et skvæt limesaft, og smag til med salt* og peber*.

Steg koteletter
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme, når fritterne har 10 min tilbage. Tag koteletter op med en tang, og lad marinade dryppe af i skålen. Steg koteletter i 1-2 min på hver side.

Tilsæt marinade
5

Tilsæt resterende marinade, og varm op. TIP: Marinaden kommer til at blive mørk og karamelliseret – det forstærker smagen!

Server
6

Anret koteletter, fritter og salat på tallerkener. Øs overskydende marinade fra stegepanden over. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image