I aften frister vi med kylling, som vi steger med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja, og blander den derefter med sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores sød chilistegte kylling med luftige ris, kålsalat med asiatisk mayonnaise og frisk agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Agurk
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
150 g
Jasminris
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Ginger Ninja og et nip salt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær agurk i 2 cm tern.
Bland snittet salat, asiatisk mayonnaise, et skvæt vand og et nip salt i en mellemstor skål.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], sød chilisauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1 min.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling, sauce, kålsalat og agurk.
Krydr agurk med et nip salt.