Ovnbagt kuller og middelhavsgrøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kuller og middelhavsgrøntsager

Ovnbagt kuller og middelhavsgrøntsager

med krydret bulgur og yoghurt

Ugens fisk kommer til at blive en favorit for hele familien. Vi bager kuller, zucchini, rødløg og oliven til perfektion. Vi serverer fisk og grøntsager med bulgur kogt med soltørrede tomater, smør og vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit, solsikkefrø, frisk persille og kølende yoghurt.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

35 g

Kalamataoliven

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2426 kJ
Kalorier (kcal)580 kcal
Fedt25.7 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat39.5 g
Sukker9.7 g
Protein40.7 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Gryde
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak soltørrede tomater groft.

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

 

Bag grøntsager
2

Fordel zucchini, rødløg og oliven [1/2 pakke, 2P] på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.

Bag fisk
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. 

Overfør til et ildfast fad, dryp med olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], og bag i ovnen i 11-13 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Kog bulgur
4

Tilsæt bulgur, soltørrede tomater, Mamas Favorit og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt med en gaffel.

Stil til side under låg indtil servering.

 

Forbered persille
5

Hak persille groft.

Server
6

Anret bulgur, fisk og grøntsager på tallerkener.

Drys med persille og solsikkekerner.

Server med yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image