Ricotta and tomato sauce gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricotta and tomato sauce gnocchi

Ricotta and tomato sauce gnocchi

med frisk basilikum og cremet ricotta

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

1 dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

½ stk

Rødløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

20 g

Rucola

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2264 kJ
Kalorier (kcal)541 kcal
Fedt16.6 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker15 g
Protein18.9 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image