Ricotta and tomato sauce gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricotta and tomato sauce gnocchi

Ricotta and tomato sauce gnocchi

med frisk basilikum og cremet ricotta

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Cherrytomater

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

20 g

Rucola

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

¼ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2264 kJ
Kalorier (kcal)541 kcal
Fedt16.6 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker15 g
Protein18.9 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image