Ras el hanout-krydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ras el hanout-krydret svinekød

Ras el hanout-krydret svinekød

med gulerodscouscous og saftig appelsinsalsa

Velkommen til marokkansk fest! For at få den helt rette smag marinerer vi vores schnitzler med vores fantastiske krydderiblanding Saha-ras, inden vi steger kødet til perfektion. Vi koger også couscous, som vi blander med persille, gulerod, hvidløg og spidskål. Og vi er ikke færdige endnu, vi serverer nemlig lækkerierne med en appelsin-persillesalsa og cremet yoghurt!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

300 g

Svinekamfilet

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Fuldkornscouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)725 kcal
Energi (kJ)3034 kJ
Fedt36.9 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat58.3 g
Sukker16.8 g
Protein43.3 g
Salt2.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Pres eller hak hvidløg fint, og hak persille groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Tilsæt halvdelen af persille, og rør rundt.

Lav appelsinsalsa
2

Hak mandler groft. Skær appelsin i 2 cm tern. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en lille skål.

Steg kød
3

Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt. Bland svinekød, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

Forbered kål
4

Krydr spidskål med et nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenoile* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Bland couscous og kål
5

Vend couscous i skålen med spidskål.

Server
6

Server couscous og svinekød i skåle. Top med appelsinsalsa. Dryp med yoghurt.