HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRas El Hanout Krydret Svinekød
topBanner
Ras el hanout-krydret svinekød

Ras el hanout-krydret svinekød

med gulerodscouscous og saftig appelsinsalsa

Velkommen til marokkansk fest! For at få den helt rette smag marinerer vi vores schnitzler med vores fantastiske krydderiblanding Saha-ras, inden vi steger kødet til perfektion. Vi koger også couscous, som vi blander med persille, gulerod, hvidløg og spidskål. Og vi er ikke færdige endnu, vi serverer nemlig lækkerierne med en appelsin-persillesalsa og cremet yoghurt!

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:mælknøddergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

300 g

Svinekamfilet

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Fuldkornscouscous

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)725.04 kcal
Energi (kJ)3033.5674 kJ
Fedt36.898 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat58.3001 g
Sukker16.8 g
Protein43.3385 g
Salt2.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint, og hak persille groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Tilsæt halvdelen af persille, og rør rundt.

2

Hak mandler groft. Skær appelsin i 2 cm tern. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en lille skål.

3

Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt. Bland svinekød, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

4

Krydr spidskål med et nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenoile* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

5

Vend couscous i skålen med spidskål.

6

Server couscous og svinekød i skåle. Top med appelsinsalsa. Dryp med yoghurt.