Hurtig svine- og kalvekøds-'arrabiata'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig svine- og kalvekøds-'arrabiata'

Hurtig svine- og kalvekøds-'arrabiata'

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn spicy hyggemad som vil blive elsket af hele familien! I aften laver vi pasta arrabiata. Arrabiata betyder "vred" på italiensk, og understreger, at meningen med retten er at den skal være stærk. Vi tilbereder en fyldig sauce med hakket svine- og kalvekød, skalotteløg, zucchini, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som vi blander med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gluten
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

12 ml

Balsamico

180 g

Spaghetti

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

70 g

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2942 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt21.4 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat81 g
Sukker14.5 g
Kostfibre7 g
Protein44.7 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær zucchini i 2 cm tern.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kød og grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, skalotteløg, cherrytomater, zucchini og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. - Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt balsamico, sukker, tomatpuré og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta og ost
5

Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum og resterende finrevet ost.